Lapland

Je hebt ‘Lapland’ en je hebt ‘Lapland Lapland’.

De regio die zich uitstrekt over 4 landen is in de winter van een ongekende natuurpracht. De manier waarop je dit adembenemend winter wonderland ontdekt, maakt een groot verschil. Om die reden werken wij in Fins-Lapland exclusief samen met een klein maar zeer dynamisch en flexibel agentschap. Geen activiteiten in grote groepen voor onze gasten maar afhankelijk van de gekozen formule in kleine groepjes of op private basis. Op deze manier garanderen wij u een onvergetelijke ervaring.

Op onze website vindt u een aantal programma’s als voorbeeld waarin alle highlights de revue passeren: korte of lange tochten per sneeuwscooter of huskyslee, een bezoek aan de rendierboerderij, een initiatie ijsvissen, een wedstrijdje ijskarten of een nachtelijke uitstap op zoek naar het magische noorderlicht. Naar accommodatie kan u opteren voor een stadshotel of een verblijf in de Lapse natuur in een villa, cabin, glasiglo of ijskamer. Meer avontuurlijk aangelegde reizigers kunnen opteren om een rondrit te maken per sneeuwscooter en van cabin naar cabin te reizen. Voor ieder wat wils! Van de getoonde foto’s is 90% gemaakt tijdens onze groepsreizen.

Aarzel niet ons te contacteren voor een gepersonaliseerd voorstel! De voorgestelde programma’s kunnen eenvoudig aan uw wensen worden aangepast.

Luxe groepsreis Fins-Lapland - vanaf 2.095 €

Datum: 28-31/1/2021 - Inclusief: vluchten met Finnair, verblijf van 3 nachten in hotel Arctic Light (****s), 2 dagen per sneeuwscooter, huskysafari van 1 uur (12 kilometer), bezoek aan de rendierboerderij inclusief een kort ritje, bezoek aan het Arctic Snow Hotel, initiatie ijsvissen, wandeling met sneeuwschoenen, wedstrijdje ijskarten, ...

View more

Lapland Experience - vanaf 955 € exclusief vluchten

Periode: 1/12/20-31/03/21 - 4 daags individueel programma met excursies in internationaal gezelschap en een privé excursie. U zal alle typische Lapse activiteiten ervaren hebben: rijden met sneeuwscooters, op zoek naar het noorderlicht, huskysafari van 1 uur, bezoek aan de rendierboerderij en het ijshotel.

View more

Quick & Fast - vanaf 895 € exclusief vluchten

Periode: 9/1-31/3/2021 - 3-daags programma met nadruk op het rijden per sneeuwscooter en verblijf in een cabin (eerste nacht) ver buiten het stadscentrum voor de ultieme outdoor ervaring. Op dag 3 staat nog een wedstrijdje ijskarten op het programma.

Indien u wenst, kunnen andere activiteiten worden toegevoegd. Voor mogelijkheden en prijsindicaties checkt u de rubriek 'Lapland à la carte'.

View more

Zoektocht naar het Noorderlicht - vanaf 1.195 € exclusief vluchten

Periode: 1/12/20-31/03/21 - 4-daags individueel programma met excursies deels in groep en deels privé inclusief 2 nachtactiviteiten waarbij u op zoektocht gaat naar het mysterieuze noorderlicht. Door de dag onderneemt u echter ook een aantal excursies met onder andere een bezoek aan de rendierboerderij en het ijshotel en een huskysafari van 1 uur. De vrije tijd kan gebruikt worden om te gaan skiën of Santa Claus Village te bezoeken.

View more

Lapland Adventure - vanaf 1.350 € exclusief vluchten

Periode: 9/1-31/3/2021: 4-daags avontuurlijk programma waarbij de nadruk ligt op het rijden per sneeuwscooter. De eerste 2 nachten logeert u in een cabin en hotelletje in de Lapse natuur. De laatste nacht verblijft u in de stad. Tijdens de drie dagen wordt +/- 375 km afgelegd per sneeuwscooter.

Beste reisperiode: midden januari tot april.

View more

Lapland in alle luxe - vanaf 1.495 €

Periode: 1/12/20-31/3/21 - 4-daags programma met verblijf van 3 nachten in hotel Arctic Light (****s), 3 dagen per sneeuwscooter onder begeleiding van een privé gids, huskysafari van 1 uur (12 kilometer), bezoek aan de rendierboerderij inclusief een kort ritje, bezoek aan het Arctic Snow Hotel en een initiatie ijsvissen.

View more

Lapland voor Families - vanaf 1.265 € exclusief vluchten

Periode: 01/12/20-31/03/21 - 5-daags individueel programma met excursies in internationaal gezelschap. In dit programma ligt de nadruk op kindvriendelijke uitstappen zodat ook de jongsten optimaal kunnen genieten.

View more

Outdoor Lapland - vanaf 790 € exclusief vluchten

Periode: 06/01-31/3/2020 - 4 overnachtingen in een luxueuze villa op 20 kilometer van de stad. Deze luxe villa telt 4 slaapkamers, 2 badkamers waarvan eentje in het sauna gedeelte. Er is een open haard en het zicht op het bevroren meer is gewoon fantastisch.

De basisprijs is enkel voor de huur van de luxe villa op basis van 8 personen en een huurwagen (minivan) voor de hele periode. Bijkomend is de 'Full Lappish Experience' excursie voorzien.

View more

Lapland à la carte - stel zelf uw reis samen

Periode: 01/12/20-31/03/21

In deze sectie heeft u een overzicht van de belangrijkste excursies die geboekt kunnen worden. Transfers zijn steeds inclusief indien u in Rovaniemi verblijft. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de privé uitstappen en de groepsexcursies. Een programma met privé gids biedt veel meer flexibiliteit. Ideaal voor mensen die de reis op hun manier en aan hun tempo willen invullen.

View more

Expeditie naar de Noordelijke IJszee - 2.895 € exclusief vluchten

Periode: 15/1-15/4/2021 - dit 6-daags programma start en eindigt in Ivalo, de meest noordelijke luchthaven van Finland. Gedurende 4 dagen kan tot 800 kilometer worden afgelegd per sneeuwscooter. De totale afstand hangt af van de weersomstandigheden en de rijvaardigheid van de deelnemers. Overnachtingen in eenvoudige hotels en wildernis lodges. Minimum 4 personen, programma in vol pension op basis single sneeuwscooters en twin kamers. Geen programma voor watjes maar voor de echte avonturier met een goede basisconditie!

Contacteer ons voor meer info!

Lumberjack's Adventure - 2.295 € exclusief vluchten

Periode: 15/1-31/03/21 - 5-daags programma met start en aankomst in Rovaniemi. Bij aankomst wordt geluncht en de kledij gepast vooraleer per minibus naar Kierinki te rijden, een rit van twee uur. Kierinki is een dorp met 120 inwoners, 1 winkel, 1 tankstation en 1 hotel. 3 dagen per sneeuwscooter in de Lapse wildernis met veel, heel veel diepsneeuw. Minimum 4 personen, programma in vol pension op basis single sneeuwscooters en twin kamers.

Contacteer ons voor meer info!

Motoneige Quebec (Canada) - vanaf 1.895 € exclusief vluchten

Periode: 15/1-15/3/2021 - 5-daags programma in de Canadese provincie Quebec waarbij u van locatie tot locatie rijdt en steeds op andere plaatsen logeert. De pistes zijn er perfect geprepareerd. De 700 kilometer vliegen al het ware voorbij.

Contacteer ons voor meer informatie!