Lapland

Je hebt ‘Lapland’ en je hebt ‘Lapland Lapland’.

De regio die zich uitstrekt over 4 landen is in de winter van een ongekende natuurpracht. De manier waarop je dit adembenemend winter wonderland ontdekt, maakt een groot verschil. Om die reden werken wij in Fins-Lapland exclusief samen met een klein maar zeer dynamisch en flexibel agentschap. Geen activiteiten in grote groepen voor onze gasten maar afhankelijk van de gekozen formule in kleine groepjes of op private basis. Op deze manier garanderen wij u een onvergetelijke ervaring.

Op onze website vindt u een aantal programma’s als voorbeeld waarin alle highlights de revue passeren: korte of lange tochten per sneeuwscooter of huskyslee, een bezoek aan de rendierboerderij, een initiatie ijsvissen, een wedstrijdje ijskarten of een nachtelijke uitstap op zoek naar het magische noorderlicht. Naar accommodatie kan u opteren voor een stadshotel of een verblijf in de Lapse natuur in een villa, cabin, glasiglo of ijskamer. Meer avontuurlijk aangelegde reizigers kunnen opteren om een rondrit te maken per sneeuwscooter en van cabin naar cabin te reizen. Voor ieder wat wils! Van de getoonde foto’s is 90% gemaakt tijdens onze groepsreizen.

Aarzel niet ons te contacteren voor een gepersonaliseerd voorstel! De voorgestelde programma’s kunnen eenvoudig aan uw wensen worden aangepast.

Luxe groepsreis Fins-Lapland - vanaf 2.095 €

Datum: 30/1-2/2/2020 - Inclusief: vluchten met Finnair, verblijf van 3 nachten in hotel Arctic Light (****s), 2 dagen per sneeuwscooter, 1,5 uur durende huskysafari, bezoek aan de rendierboerderij inclusief een kort ritje, bezoek aan het Arctic Snow Hotel, initiatie ijsvissen, wedstrijdje ijskarten, ...

View more

Lapland Light - vanaf 830 € exclusief vluchten

Periode: 15/12/19-31/03/20 - 4 daags individueel programma met excursies in internationaal gezelschap. Ideaal voor een budgetvriendelijke kennismaking met Lapland.

View more

Quick & Fast - vanaf 995 € exclusief vluchten

Periode: 15/1-31/3/2020 - 3-daags programma met nadruk op het rijden per sneeuwscooter en verblijf in een chalet of cabin ver buiten het stadscentrum voor de ultieme outdoor ervaring.

Indien u wenst, kunnen andere activiteiten worden toegevoegd. Voor mogelijkheden en prijsindicaties checkt u de rubriek 'Lapland à la carte'.

View more

Zoektocht naar het Noorderlicht - vanaf 1.195 € exclusief vluchten

Periode: 15/12/19-31/03/20 - 4-daags individueel programma met excursies in internationaal gezelschap waarbij de nadruk ligt op de zoektocht naar het mysterieuze noorderlicht. Door de dag onderneemt u echter ook een aantal excursies met onder andere een bezoek aan de rendierboerderij, een wedstrijdje ijskarten en een huskysafari van 5 km.

View more

Avontuur in de Lapse wildernis - vanaf 1.460 € exclusief vluchten

Periode: 15/1-31/3/2020 - 5-daags avontuurlijk programma waarbij de nadruk ligt op het rijden per sneeuwscooter. De eerste en laatste nacht wordt in de stad overnacht, de andere 2 nachten overnachten jullie in cabin. Tijdens de 3-daagse safari wordt een 500 km afgelegd per sneeuwscooter.

Beste reisperiode: midden januari tot april.

View more

Lapland in alle Luxe - vanaf 1.575 € exclusief vluchten

Periode: 15/12/19-31/3/2020 - 4-daagse individueel luxe programma met verblijf van 1 nacht in een glas igloo en 2 nachten in hotel Arctic Light, het beste hotel van Fins-Lapland. Alle excursies zijn met privé gids zodat u dag dag invult op de manier dat u wenst. Luxe, vrijheid & flexibiliteit troef in dit programma!

View more

Lapland voor Families - vanaf 895 € exclusief vluchten

Periode: 15/12/19-31/03/20 - 5-daags individueel programma met excursies in internationaal gezelschap. In dit programma ligt de nadruk op kindvriendelijke uitstappen zodat ook de jongsten optimaal kunnen genieten.

View more

Outdoor Lapland - vanaf 790 € exclusief vluchten

Periode: 06/01-31/3/2020 - 4 overnachtingen in een luxueuze villa op 20 kilometer van de stad. Deze luxe villa telt 4 slaapkamers, 2 badkamers waarvan eentje in het sauna gedeelte. Er is een open haard en het zicht op het bevroren meer is gewoon fantastisch.

De basisprijs is enkel voor de huur van de luxe villa op basis van 8 personen en een huurwagen (minivan) voor de hele periode. Bijkomend is de 'Full Lappish Experience' excursie voorzien.

View more

Lapland à la carte - stel zelf uw reis samen

Periode: 15/12/19-31/03/20

In deze sectie heeft u een overzicht van de belangrijkste excursies die geboekt kunnen worden. Transfers zijn steeds inclusief indien u in Rovaniemi verblijft. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de privé uitstappen en de groepsexcursies. Een programma met privé gids biedt veel meer flexibiliteit. Ideaal voor mensen die de reis op hun manier en aan hun tempo willen invullen.

View more

Expeditie naar de Barentszee - 2.850 € exclusief vluchten

Periode: 23-28/3/2020 - 6-daags programma in internationaal gezelschap waarbij op 4 dagen tot 800 kilometer wordt afgelegd per sneeuwscooter. Overnachtingen in een combinatie van hotel, chalets en wildernis lodges. Geen programma voor watjes maar voor de avonturier! Contacteer ons voor meer info!

Lumberjack's Adventure - 2.350 € exclusief vluchten

Periode: 17-21/02/20 - 5-daags programma in internationaal gezelschap met een vast verblijf in Kierinki, een dorp met met 120 inwoners. 3 dagen per sneeuwscooter in de Lapse wildernis met veel, heel veel diepsneeuw. Contacteer ons voor meer info!

Motoneige Quebec - vanaf 1.895 € exclusief vluchten

Periode: 15/1-15/3/2020 - 5-daags programma in de Canadese provincie Quebec waarbij u van locatie tot locatie rijdt en steeds op andere plaatsen logeert. De pistes zijn er perfect geprepareerd. De 700 kilometer vliegen al het ware voorbij.

View more