Bestemming
Hotel
Datum

JE HEBT ‘LAPLAND’ EN JE HEBT ‘LAPLAND LAPLAND’.

De regio die zich uitstrekt over 4 landen is in de winter van een ongekende natuurpracht. De manier waarop je dit adembenemend winter wonderland ontdekt, maakt een groot verschil. Om die reden werken wij in Fins-Lapland exclusief samen met een klein maar zeer dynamisch en flexibel agentschap. Geen activiteiten in grote groepen voor onze gasten maar afhankelijk van de gekozen formule in kleine groepjes of privé. Op deze manier garanderen wij u een onvergetelijke ervaring.

Op onze website vindt u een aantal programma’s als voorbeeld waarin alle highlights de revue passeren: korte of lange tochten per sneeuwscooter of huskyslee, een bezoek aan de rendierboerderij, een initiatie ijsvissen, een wedstrijdje ijskarten of een nachtelijke uitstap op zoek naar het magische noorderlicht. Naar accommodatie kan u opteren voor een stadshotel of een verblijf in de Lapse natuur in een villa, cabin, glasiglo of ijskamer. Meer avontuurlijk aangelegde reizigers kunnen opteren om een rondrit te maken per sneeuwscooter en van cabin naar cabin te reizen. Voor ieder wat wils!

Aarzel niet ons te contacteren voor een gepersonaliseerd voorstel! De voorgestelde programma’s kunnen eenvoudig aan uw wensen worden aangepast.