Sports Travel

UW PARTNER IN SPORTS

ASL Travel is sinds 2006 de vaste reispartner van voetbalclub KRC Genk. In die hoedanigheid organiseerden wij door de club 35 Europese verplaatsingen voor team, management, sponsors, VIP’s, pers en fans in zowel UEFA Europa als Champions League. Van Hafnarfjördur (IJsland) tot Valencia, van Cork (Ierland) tot Aktobe (Kazachstan); bijna geen enkele bestemming is ons nog vreemd.

In 2014 werden wij ook de reisagent van Zulte Waregem waarvoor wij de laatste 2 campagnes organiseerden. Een jaar later volgde Sporting Charleroi met 2 wedstrijden in de voorronde van de Europa League en van 2017 tot 2019 was ons agentschap de officiële reispartner van Club Brugge. In april 2019 werd beslist om ons niet meer kandidaat te stellen voor een verlenging van de aflopende overeenkomst met Club.

Bijkomend stonden wij ook verschillende keren in voor de hosting van onze tegenstanders in België.

KRC Genk

Reispartner sinds 2006 - 35 wedstrijden - 2 x poule fase UEFA Champions League - 4 x poule fase UEFA Europa League

View more

Club Brugge

Reispartner seizoen 2017-18 en 2018-19 - 6 wedstrijden - 1 x poule fase UEFA Champions League

SV Zulte Waregem

Reispartner sinds 2014 - 5 wedstrijden - 1 x poule fase UEFA Europa League

Sporting Charleroi

Voorronde UEFA Europa League 2015 - 2 wedstrijden

Sports Travel - Incoming

ASL Travel stond ook in voor de hosting van buitenlandse sportclub in België. Naast enkele basket- en volleybalclubs zorgden wij in het verleden voor het onthaal van voetbalclubs Rapid Wien (2x), FH Hafnarfjördur, FC Shakhtyor Soligorsk en AEK Athene.