Sports Travel

ASL Travel is een van de weinige kantoren die gespecialiseerd zijn in sportreizen. De voorbije jaren werkten wij voor voetbalclubs KRC GenkZulte WaregemClub Brugge en Sporting Charleroi. Voor de komende 2 seizoen (2021-23) werd een partnership met Royal Antwerp FC afgesloten. Op dit moment staan 54 Europese verplaatsingen in de UEFA Champions & Europa League op de teller. Dit voor zowel het team, de bestuurders, sponsors en pers alsook VIP’s en fans.

Het voetbal bracht ons en ons reisgezelschap is alle hoeken van Europa: van IJsland tot Israël, van Kazachstan tot Portugal en van Noorwegen tot Griekenland; bijna geen enkele bestemming is ons nog vreemd. Bijkomend stonden wij ook verschillende keren in voor de hosting van onze tegenstander in België.

Wij kijken alvast met veel ‘goesting’ uit naar de nieuwe Europese campagne van KRC Genk die begin augustus start in de derde voorronde van de UEFA Champions League met een duel tegen het Oekraïense FC Shakhtar Donetsk. De terugwedstrijd wordt op 10/8 in Kiev gespeeld. In de voorrondes zijn nog geen bezoekende supporters toegelaten.

De volgende loting is op 2 augustus. Op dat moment gaat RAFC in de trommel voor de loting van de play-off fase van de UEFA Europa League. Ook Genk kent dan de nieuwe tegenstander op voorwaarde dat het Shakhtar Donetsk weet te elimineren. In het andere geval gaat KRC Genk automatisch naar de groepsfase van de Europa League. De loting hiervoor is op 27 augustus.