Sports Travel OLD

UW PARTNER IN SPORTS

ASL Travel is sinds 2006 actief op het domein van sportreizen. De voorbije jaren werkten wij voor voetbalclubs KRC Genk, Zulte Waregem, Club Brugge en Sporting Charleroi. Op dit moment staan 54 Europese verplaatsingen in de UEFA Champions & Europa League op de teller. Dit voor zowel het team, de bestuurders, sponsors en pers alsook VIP’s en fans. Het bracht ons en ons reisgezelschap is alle hoeken van Europa: van Hafnarfjördur (IJsland) tot Valencia, van Cork (Ierland) tot Aktobe (Kazachstan); bijna geen enkele bestemming is ons nog vreemd. Bijkomend stonden wij ook verschillende keren in voor de hosting van onze tegenstander in België.

Wij kijken alvast met veel ‘goesting’ uit naar de nieuwe Europese campagne van KRC Genk in de Europa of nieuwe Conference League.

Speciaal bedankje aan @dominiquevaes en @photonewsbelgium voor het gebruik van de KRC Genk foto’s.

KRC Genk

Reispartner sinds 2006 - 35 wedstrijden - 2 x poule fase UEFA Champions League - 4 x poule fase UEFA Europa League

View more

Club Brugge

Reispartner seizoen 2017-18 en 2018-19 - 6 wedstrijden - 1 x poule fase UEFA Champions League

SV Zulte Waregem

Reispartner sinds 2014 - 5 wedstrijden - 1 x poule fase UEFA Europa League

Sporting Charleroi

Voorronde UEFA Europa League 2015 - 2 wedstrijden

Sports Travel - Incoming

ASL Travel stond ook in voor de hosting van buitenlandse sportclub in België. Naast enkele basket- en volleybalclubs zorgden wij in het verleden voor het onthaal van voetbalclubs Rapid Wien (2x), FH Hafnarfjördur, FC Shakhtyor Soligorsk en AEK Athene.