Schlosshotel Ischgl *****s

Schlosshotel Ischgl *****s

Schlosshotel Ischgl *****s

€2660

Schlosshotel Ischgl *****superior

Schlosshotel Ischgl – door velen nog gekend als Schlosshotel Romantica – zit na een afwezigheid van 2 seizoenen terug in ons aanbod. Na de recentste verbouwingen kreeg het hotel officieel de vijfsterren superior classificatie.

Wij reserveerden er zoals in het verleden de comfort kamers (30m²) met bad/douche combinatie of inloopdouche. In de mate van het mogelijke proberen wij rekening te houden met uw voorkeur. Het hotel beschikt over een volledig nieuwe bar en wellness inclusief binnenzwembad. Naast het half pension restaurant is er ook nog het à la carte restaurant Schlossherrnstube dat maar liefst 18/20 scoort bij Gault Millau.

Het hotel ligt naast de piste en op 350 meter van de Silvrettaseilbahn en naast bekende zaken als de Champagnerhütte, Champagnerclub of Trofana Alm. Voor ieder wat wils! Late check-out om 16u15 behalve op 20/3.

Rating Booking.com 9,4/10.

Vluchtinfo & transfers

De vluchten worden uitgevoerd met de Embraer 135 uit de vloot van ACE (Air De vluchten worden uitgevoerd met de Embraer 135 uit de vloot van Air Charters Europe dat deel uitmaakt van ASL Group. Door de configuratie van het vliegtuig - 10 rijen met 1 plaats links en 2 plaatsen rechts - kunnen wij garanderen dat u alleen of langs een bekend gezicht zit. Verder kan iedereen 23 kg bagage en eigen skischoenen meenemen. Het vervoer van eigen ski's is betalend en gelimiteerd in aantal. Aan boord van de Embraer zorgt onze hostess voor een snack en een glas Moët & Chandon.

Vanaf Innsbrück is het nog goed 1u20 rijden tot Ischgl. Op de bus voorzien wij een drankje terwijl de begeleider de nodige uitleg geeft.

Ischgl

Ischgl en met uitbreiding de Silvretta Arena behoort al jaren tot de beste skigebieden in de Alpen. Naast een groot aantal luxehotels vindt u er exclusieve winkels en zeer goede restaurants. Aan après-ski opties geen gebrek. Schatzi Bar, Trofana Alm, Champagnerhütte, Nikis Stadl of Kuhstall, voor ieder wat wils. Geen fan van après-ski? Relax na het skiën in de wellness van uw luxehotel.

Deze reis

PRIJS 2660 €
REISDATA za 06.03.21 – wo 10.03.21
BESCHIKBAARHEID Volzet
SKIDAGEN 5 dagen
VLUCHTINFO Antwerpen – Innsbruck
07u00 – 08u10
Innsbruck – Antwerpen
19u15 – 20u25
SUPP. SINGLE +1400 € (beschikbaarheid op aanvraag)
HALF PENSION +80 € per persoon
VERVOER SKI’S Inbegrepen
BEGELEIDING TER PLAATSE Inbegrepen
CHECK-IN/OUT Check-in vanaf 14u00
Check-out om 16u15
SUPP. SKIHUUR Voor 5 dagen : 135 € (ski’s & stokken) of 185 € (schoenen, ski’s & stokken)
RED. NIET-SKIËR -225 €

Inbegrepen

* Heen- en terugvlucht met de Embraer 135 vanaf Antwerpen inclusief 23 kg bagage
* Gratis vervoer skischoenen
* 4 overnachtingen in Schlosshotel Ischgl in een comfort kamer inclusief ontbijt, op basis van dubbel gebruik van de kamer
* Late check-out om 16u15
* 5-daagse VIP skipas
* Transfers Innsbrück luchthaven - Schlosshotel Ischgl h/t per bus
* ASL Travel begeleiding ter plaatse

Niet inbegrepen: supplement half pension, huur skimateriaal, vervoer eigen ski's/snowboard & single gebruik van de comfort kamer (zie zwart kader)

Silvretta Arena

Met 239 kilometer pistes is de Silvretta Arena zeker niet het grootste skigebied maar de kwaliteit van de infrastructuur is onovertroffen. Nergens in de wereld wordt u op dergelijke manier tot hoog in de bergen vervoerd. De 45 liften kunnen tot 94.000 skiliefhebbers per uur verplaatsen. De 1.100 sneeuwkanonnen zorgen voor sneeuwgarantie van eind november tot en met begin april. Wij voorzien steeds een VIP skipas.