Outdoor Lapland

Luxe Villa

Verblijf in een luxe villa buiten de stad. Dit is de ideale accommodatie om te verblijven met vrienden of families met kinderen. De accommodatie telt 4 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 het het sauna gedeelte.

Alle faciliteiten zijn aanwezig in de villa: bed- en keukenlinnen, ingerichte keuken, open haard, sauna, tv's en gratis wifi.

Excursies

Wij voorzien in dit programma enkel de 'Full Lappish Experience', een excursie van 7 uur waarbij u zich op eerst per sneeuwscooter naar de rendierboederij rijdt voor een bezoek en kort ritje. Na de lunch wandelen jullie naar de huskyfarm voor een tocht van 14 à 18 km per huskyslee. Een onvergetelijke ervaring! Andere excursies zijn niet inbegrepen maar kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan het programma. Check daarvoor de rubriek 'Lapland à la carte'. Hier vindt u alle mogelijkheden om uw verblijf verder in te vullen op de door u gewenste manier.

Programma - Outdoor Lapland

U heeft de mogelijkheid om u reis zelf op maat samen te stellen. Buiten de accommodatie en minivan voorzien wij enkel de dagexcursie 'Full Lappish Experience' inclusief in de prijs. De wagen wordt opgenomen en terug afgeleverd aan de luchthaven. Dit programma is ook mogelijk voor minder dan 8 personen. Contacteer ons gerust voor de correcte offerte.

Jullie kunnen excursies naar goeddunken toevoegen. Check hiervoor de rubriek 'Lapland à la carte'.

Weer & kledij

Het kan koud worden in Lapland. In de maanden januari en februari zijn temperaturen tot -30°C geen uitzondering. De gemiddelde maximumtemperatuur zal in deze periode rond -10°C schommelen. De dagen zijn het kortst in de maanden december en januari.

Laat u zeker niet afschrikken door de koude temperaturen. U ontvangst ter plaatse gepaste kledij (zie zwart kader) bij alle geboekte excursies. Zelf te voorzien: thermisch ondergoed, ski-sokken, muts, dunne handschoenen, sjaal, trainingsbroek en fleece om onder het thermisch pak te dragen. Warmtepads kunnen een hulp zijn voor de grootste koukleumen!

Inbegrepen

* 4 overnachtingen in een villa in logies en op basis van 8 personen
* Huurwagen (minivan voor 8 personen) voor de hele periode inclusief alle verzekeringen
* Extra wagen voor het transport van alle bagage van de luchthaven naar de villa en retour
* Excursie 'Full Lappish Experience' (10u00-17u00) tijdens het verblijf, 2 personen per sneeuwscooter

Individuele 5-daagse

PRIJS VANAF 790 € exclusief vluchten
PERIODE 06.01.20 – 31.03.20 (Kerstvakantie op aanvraag)
MINIMUM AANTAL PERSONEN 8
PRIJS ONDERBEZETTING Op aanvraag
VLUCHTINFO & PRIJZEN FINNAIR Vanaf 375 € (Z-klasse)
KINDERKORTING Niet van toepassing
SUPP. SINGLE SNEEUWSCOOTER +50 € per persoon
ONTBIJT & DINER Zelf te verzorgen.
SNEEUWSCOOTERS De sneeuwscooters zijn verzekerd maar er blijft een franchise van 1.000 €, ter plaatse afkoopbaar tot 300 € aan 30 € per dag.
THERMISCHE KLEDIJ Broek & jas of onesie, schoenen, handschoenen, balaclava en helm. Worden gratis voorzien bij excursies.
FOOIEN Zijn niet inbegrepen maar worden enorm geapprecieerd. Wij stellen geheel vrijblijvend 15 € per persoon voor.