Schlosshotel *****s

VIP shortski Ischgl

luxeaan de pistegastronomiewellnesslate check-out
Programma

16u00 – Afspraak aan de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Ontvangst met een drankje.

16u30 – Security check & start boarding

17u00 – Vertrek vlucht PH-DWS vanaf de privéterminal.

18u10 – Aankomst op Innsbrück luchthaven. Opname bagage en transfer per minivan naar Ischgl. De ASL Travel contactpersoon reist met jullie mee en zorgt dat de check-in vlot verloopt.

20u00 – Voorziene aankomst in het hotel. Terwijl de bagage naar de kamers wordt gebracht geniet u van een welkomstdrink.

20u30 – Diner (indien de half pension formule werd geboekt)

Vrij verblijf in Ischgl.

10u30 – Uiterlijke check-out.

16u30 – Vertrek per minibus naar Innsbrück luchthaven.

18u00 – Aankomst in Innsbrück.

19u15 – Vertrek vlucht PH-DWS naar Antwerpen.

20u25 – Aankomst bij de General Aviation Terminal van Antwerpen luchthaven.

Accommodatie

Check-in
2022-03-05

Check-out
2022-03-09

Dorfstr. 85, 6561 Ischgl, Austria

Na een paar jaar afwezigheid maakt Schlosshotel Ischgl – ondertussen vijfsterren superior! – terug deel uit van ons aanbod. Het hotel ligt in het centrum en naast de piste. Skiën doe je effectief tot aan de voordeur.

Het hotel heeft diverse kamertypes. ASL Travel reserveert voor het groepsaanbod steeds de comfort premium kamers. Deze kamers hebben een inloopdouche of een bad/douche combinatie.

Het wellnesscentrum werd bij de laatste renovatie volledig vernieuwd. In de ‘Schloss Spa’ vindt u een binnenzwembad, stoombad, sauna’s, gym, waterbedden en massageruimtes. Gym en zwembad zijn geopend tussen 8u00 en 21u00, de andere faciliteiten vanaf 9u00.

Ook culinair zit u hier helemaal goed. In de Kristallsaal wordt zowel het ontbijt (7u30-12u00) als het halfpension diner geserveerd. Voor een volledige service van het diner dient u tussen 19u00 en 21u00 plaats te nemen. De Schlossherrnstube serveert dan weer gastronomische à la carte gerechten.

In de lobby bar kan u na het diner nog terecht voor een afsluiter. Mag het iets meer zijn? Dan kan u eens kijken wat de Schlosslounge, Champagne Hut of Champagne Club te bieden hebben. Enjoy!

Rating Booking.com 9,3/10 – Tripadvisor 4,5/5

Praktische info

De skivluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Om er te raken volgt u de instructies zoals ze beschreven staan onder ‘Parking Antwerpen luchthaven’. Bij aankomst neemt een vertegenwoordiger van ASL Travel de bagage in ontvangst en checkt de persoonsgegevens van de reizigers.

Daarna kan u in de lounge genieten van een glas wijn, bier, water/frisdrank of koffie. Voor de ontvangst kan zowel het gelijkvloers of onze eigen E-lounge op de eerste verdieping gebruikt worden. Van zodra het tijd is om te boarden zal u in kleine groepjes via de security check naar het vliegtuig begeleid worden.

Vanaf winter 2021-22 bieden wij 2 opties om de wagen te parkeren.

Aan de General Aviation Terminal zijn een aantal openbare parkeerplaatsen die gratis kunnen worden gebruikt. Hiertegenover staat wel de verplichting om de sleutels van de wagen voor vertrek in te leveren bij de vertegenwoordiger van ASL. Indien nodig zal de wagen verplaatst worden naar de parking aan het ASL-gebouw. Bij uw terugkeer zal de wagen klaar staan aan de General Aviation Terminal. Deze plaatsen kunnen niet voorafgaand gereserveerd worden!

Indien de plaatsen ingenomen zijn, kan u gebruik maken van de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af aan de G.A.T. vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje. Kostprijs per dag: 14 euro.

Toegestane bagage: 1 check-in koffer van maximaal 23 kg + eigen skischoenen (maximaal 1 paar) + een persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. Wij vragen om indien mogelijk een reistas in plaats van een harde koffer te gebruiken. Het aantal ski’s dat vervoerd kan worden is beperkt tot 10 paar. Als u via ASL Travel een pakketreis reserveert, kunnen de ski’s gratis vervoerd worden. Indien u via de website van Fly Executive enkel de vlucht reserveert, is het meenemen van ski’s altijd betalend. Uitzondering : Voor de trip van 25-28/11 kunnen geen eigen ski’s meegenomen worden omdat de vlucht uitgevoerd wordt door de SAAB 340.

Mogen wij met aandrang vragen of zich aan deze voorschriften te houden. In het vliegtuig zijn er geen ‘overhead lockers’. De handbagage moet daarom onder de zetel passen. Indien u zich niet aan de voorschriften houdt, riskeert u dat niet alle bagage ingecheckt kan worden.

Belangrijk: lithium batterijen & powerbanks moeten steeds in de handbagage vervoerd worden. 

U dient in bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of internationaal paspoort. Bij aankomst in de lounge zal gevraagd worden om dit document te tonen. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben een Kids-ID nodig. Verblijfskaarten zijn geen geldig reisdocument. Niet EU-burgers nemen best voorafgaand contact met hun ambassade of consulaat om te checken aan welke voorwaarden zij moeten voloen.

Indien gewenst zorgt ASL Travel voor de huur van uw ski’s. De verhuurder laten wij afhangen van uw hotel. Gasten die in Arthotel Elizabeth of hotel Castel logeren, kunnen hun ski’s afhalen bij X-Rental, de skishop die verbonden is aan het Arthotel. Verblijft u in Schlosshotel Ischgl dan maken wij gebruik van de diensten van hun skishop.

ASL Travel zorgt voor de reservatie van het gewenste materiaal, de betaling gebeurt door u ter plaatse.

Wij voorzien voor iedereen – tenzij door u expliciet anders aangegeven – steeds een VIP skipas. Deze skipas geeft toegang dat alle liften in Ischgl en Samnaun. Vergeet niet de skipas voor vertrek terug in te wisselen in één van de automaten. Zo recupereert u de borg van 5 euro.

Indien gewenst voorzien wij tegen betaling van de meerprijs een Silvretta skipas. Deze geeft ook toegang tot de liften van Galtür, Kappl en See. Deze gebieden zijn met de skibus bereikbaar.

Wij voorzien bij elke groepsreis een begeleider van ASL Travel. Hij is uw aanspreekpunt ter plaatse indien er vragen zijn. Er zal begeleid skiën aangeboden worden voor de geïnteresseerden. Dit is geheel vrijblijvend. Verder reserveert onze begeleider ook tafels voor de lunch en après-ski.

Voor de individuele reizen is er geen echte begeleiding maar wel een reiscontact ter plaatse. Hij of zij is uw aanspreekpunt indien er onverhoopt problemen zouden zijn. Indien gewenst kunnen wij bekijken of de contactpersoon ook begeleid skiën kan aanbieden. Deze service is op aanvraag en betalend. Kostprijs: 200 euro voor 1 dag + de kost voor de lunch. Dit is een totale kost ongeacht het aantal skiërs.

Belangrijk: onze begeleiders geven wel skitips maar geen skiles!

De transfer tussen Innsbrück luchthaven en Ischgl duurt +/- 1u25. Bij de groepsreizen wordt een minibus voorzien terwijl wij bij de individuele reizen standaard een minivan voorzien. De ASL Travel contactpersoon/reisbegeleider maakt gebruik van dezelfde wagen voor de transfers van en naar Ischgl.

Voorwaarden

De annuleringskosten zijn variabel volgens het tijdstip van annulering. De juiste datum van de annulering wordt bepaald door de datum van ontvangst door de organisator. Alle bedragen zijn aangeduid per persoon.

 • Tot 93 dagen voor afreis: 25% van de totaalprijs
 • Van 92 tot 62 dagen voor afreis: 40% van de totaalprijs
 • Van 61 tot 32 dagen voor afreis: 65% van de totaalprijs
 • Van 31 tot 9 dagen voor afreis: 90% van de totaalprijs
 • Vanaf 8 dagen voor afreis: 100% van de totaalprijs

Naamswijzigingen zijn kosteloos mogelijk op de programma’s met eigen vliegtuig.

Bijgevoegd een overzicht van de optionele verzekeringen van Touring. Indien een polis inclusief annulering moet worden afgesloten dan moet dit gebeuren binnen de 2 weken na de reservatie. Bij boekingen binnen de maand voor vertrek moet dit onmiddellijk gebeuren. Voorvallen tussen boeking en afsluiten van de verzekering vallen onder de uitsluitingen!

Overzicht Reis

2590 €

vanaf prijs, per persoon
Zaterdag 5 tem woensdag 9 maart, 4 nachten
U vliegt met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group. Het toestel heeft 30 corporate zetels met 92 cm beenruimte ipv de klassieke 78 cm. Door de configuratie – 10 rijen met 1 plaats links en 2 plaatsen rechts – garanderen wij dat u steeds alleen of langs iemand uit uw gezelschap zit. Tijdens de vlucht serveren wij een snack en drankjes waaronder een glas Moët & Chandon.

05/03  Antwerpen – Innsbrück  17u00-18u10

09/03  Innsbrück – Antwerpen  19u15-20u25
Verblijf van 4 nachten in Schlosshotel Ischgl (5*sup) in een tweepersoons-comfort kamer inclusief ontbijt.

Check-in bij aankomst, check-in uiterlijk om 10u30.Inclusief

 • Vlucht met de Embraer ERJ-135 inclusief snack en drankje
 • 23 kg check-in bagage
 • Gratis vervoer skischoenen
 • Gratis vervoer van eigen ski’s voor de vroege boekers*
 • Transfers luchthaven-hotel h/t
 • Verblijf in het hotel volgens omschrijving
 • VIP skipas voor 4 dagen
 • ASL Travel contactpersoon ter plaatse

* Het transport van eigen ski’s is beperkt tot 10 paar ski’s per vlucht. Boekingen voor de ski’s gebeuren volgens principe ‘first come first serve’.Exclusief

 • Supplement half pension: +80 euro pp
 • Supplement single gebruik van de kamer: +1400 euro
 • Skihuur: 115 euro pp (ski’s/stokken) of 155 euro pp (ski’s/stokken & schoenen) voor 4 dagen
 • Annulatieverzekering Touring: 5,8% op de reissom
 • Annulatie- en bijstandsverzekering Touring: 7% op de reissom

Boek Nu