Hotel Castel ****

Shortski Ischgl

5 dagen skicombinatieTransaviaFly Executive
Programma

05u30 – afspraak aan de check-in balie van Transavia op Eindhoven luchthaven

07u05 – Vertrek vlucht Transavia naar Innsbruck

08u30 – Aankomst op Innsbruck luchthaven. Opname bagage en transfer per minibus naar Ischgl.

10u15 – Voorziene aankomst in het hotel. De skipassen liggen klaar aan de receptie van het hotel.

Vrij verblijf in Ischgl.

10u30 – Uiterlijke check-out.

16u30 – Vertrek per minibus naar Innsbruck luchthaven.

17u45 – Aankomst in Innsbruck.

19u15 – Vertrek vlucht JNL2000 naar Antwerpen.

20u25 – Aankomst bij de General Aviation Terminal van Antwerpen luchthaven.

Accommodatie

Check-in
2023-01-10

Check-out
2023-01-14

St. Antoniusweg 18, 6561 Ischgl, Austria

Hotel Castel is een viersterren hotel net buiten het centrum van Ischgl, op 750 meter wandelen van de Pardatschgratbahn. U hoeft niet dagelijks met uw skimateriaal te naar en van de lift te wandelen. Per kamer krijgt u een locker in de Fimbabahn om uw materiaal achter te laten na uw skidag.

De kamers in hotel Castel zijn ruim en sober ingericht in alpine stijl. De badkamer heeft een bad/douche combinatie en verder is er een apart toilet. ’s Morgens wordt het ontbijt geserveerd tot 10u00. ’s Avonds is het à la carte restaurant Castello geopend tot 21u30.

Op de benedenverdieping vindt u de spa met biosauna, Finse sauna, stoombad, relaxruimte, fitness en jacuzzi. De wellness is dagelijk geopend tussen 15u00 en 21u00 met uitzondering fitnes en jacuzzi die de hele dag open zijn.

Rating Booking.com 9,2/10 – Tripadvisor 4,5/5.

Praktische info

Wat zijn de regels om dit land binnen te komen vanuit een EU-lidstaat of een met Schengen geassocieerd land?

De COVID-19-reisinvoerbeperkingen werden opgeheven in Oostenrijk. Reizigers hoeven geen bewijs te leveren van vaccinatie, herstel van COVID-19 of een negatief testresultaat, behalve wanneer ze landen of gebieden met een hoog epidemiologisch risico binnenkomen. Op dit moment staat er geen land of gebied op de lijst.

Alle coronamaatregelen zijn sinds 5 maart opgeschaft. Er wordt niet meer gevraagd naar de vaccinatiestatus. 

De skivluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Om er te raken volgt u de instructies zoals ze beschreven staan onder ‘Parking Antwerpen luchthaven’. Bij aankomst neemt een vertegenwoordiger van ASL Travel de bagage in ontvangst en checkt de persoonsgegevens van de reizigers.

Daarna kan u in de lounge genieten van een drankje. Voor de ontvangst kan zowel het gelijkvloers of onze eigen E-lounge op de eerste verdieping gebruikt worden. Van zodra het tijd is om te boarden zal u in kleine groepjes via de security check naar het vliegtuig begeleid worden.

Er is een gratis niet-afgesloten parking naast de General Aviation Terminal waarvan u gebruik kan maken. Verder is er de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af aan de General Aviation Terminal vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje (GAT). Kostprijs per dag: 15 euro.

Toegestane bagage: 1 check-in koffer van maximaal 23 kg + 1 skiset per persoon (ski’s & schoenen) en 1 persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. Wij vragen om indien mogelijk een reistas in plaats van een harde koffer te gebruiken.

Mogen wij met aandrang vragen of zich aan deze voorschriften te houden. In het vliegtuig zijn er geen ‘overhead lockers’. De handbagage moet daarom onder de zetel passen. Indien u zich niet aan de voorschriften houdt, riskeert u dat niet alle bagage ingecheckt kan worden.

Lithium batterijen & powerbanks moeten steeds in de handbagage vervoerd worden. 

U dient in bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of internationaal paspoort. Bij aankomst in de lounge zal gevraagd worden om dit document te tonen. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben een Kids-ID nodig. Verblijfskaarten zijn geen geldig reisdocument. Niet EU-burgers nemen best voorafgaand contact met hun ambassade of consulaat om te checken aan welke voorwaarden zij moeten voloen.

Indien gewenst zorgt ASL Travel voor de huur van uw ski’s. De verhuurder laten wij afhangen van uw hotel. Gasten die in Arthotel Elizabeth of hotel Castel logeren, kunnen hun ski’s afhalen bij X-Rental, de skishop die verbonden is aan het Arthotel. Verblijft u in Schlosshotel Ischgl dan maken wij gebruik van de diensten van hun skishop.

ASL Travel zorgt voor de reservatie van het gewenste materiaal, de betaling gebeurt door u ter plaatse.

Wij voorzien voor iedereen – tenzij door u expliciet anders aangegeven – steeds een VIP skipas. Deze skipas geeft toegang dat alle liften in Ischgl en Samnaun. Vergeet niet de skipas voor vertrek terug in te wisselen in één van de automaten. Zo recupereert u de borg van 5 euro.

Indien gewenst voorzien wij tegen betaling van de meerprijs een Silvretta skipas. Deze geeft ook toegang tot de liften van Galtür, Kappl en See. Deze gebieden zijn met de skibus bereikbaar.

ASL Travel voorziet steeds een begeleider ter plaatse. Hij biedt begeleid skiën aan in samenspraak met de deelnemers. Verder zorgt hij ook voor de reservaties van tafels voor lunch en après-ski indien gewenst.

Belangrijk: onze begeleiders geven wel skitips maar geen skiles!

De transfer tussen Innsbruck luchthaven en Ischgl duurt +/- 1u15. Bij de groepsreizen wordt een (mini)bus voorzien. Bij de individuele reizen is dit een minivan. De ASL Travel reisbegeleider maakt gebruik van hetzelfde transport voor de transfers van en naar Ischgl.

Voorwaarden

De annuleringskosten zijn variabel volgens het tijdstip van annulering. De juiste datum van de annulering wordt bepaald door de datum van ontvangst door de organisator. Alle bedragen zijn aangeduid per persoon.

 • Tot 93 dagen voor afreis: 25% van de totaalprijs
 • Van 92 tot 62 dagen voor afreis: 40% van de totaalprijs
 • Van 61 tot 32 dagen voor afreis: 65% van de totaalprijs
 • Van 31 tot 9 dagen voor afreis: 90% van de totaalprijs
 • Vanaf 8 dagen voor afreis: 100% van de totaalprijs

Naamswijzigingen zijn kosteloos mogelijk op de programma’s met eigen vliegtuig.

Verzekeringen zijn niet inbegrepen in de pakketprijs. Via Allianz bieden wij een all-in verzekering aan voor bijstand, repatriëring en annulatie. Deze verzekering kost 7,9% op de reissom. Je kan ook kiezen om alleen een annulatieverzekering te nemen. Kost: 6,5% op de reissom.

Overzicht Reis

1575 €

vanaf prijs, per persoon




Dinsdag 10 tem zaterdag 14 januari 2023, 4 nachten




Heenreis met Transavia uit Eindhoven, terugvlucht met ASL Fly Executive naar Antwerpen. Tijdens de terugvlucht serveren wij een glas Moët & Chandon.

10/01  Eindhoven – Innsbruck  07u05-08u30  HV6681  (Transavia)

14/01  Innsbruck – Antwerpen  19u15-20u25  JNL2000




Verblijf van 4 nachten in hotel Castel (4*) in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Check-in om 14u00, check-out uiterlijk om 10u30.



Inclusief

 • Heenvlucht met Transavia uit Eindhoven
 • Terugvlucht met ASL Fly Executive naar Antwerpen
 • 20 kg check-in bagage
 • Gratis vervoer skimateriaal bij ASL Fly Executive
 • Transfers luchthaven Innsbruck-hotel Castel h/t
 • Verblijf in hotel Castel inclusief ontbijt op basis van een tweepersoonskamer
 • VIP skipas voor 5 dagen
 • ASL Travel contactpersoon ter plaatse


Exclusief

 • Supplement single kamer: +500 euro
 • Skihuur: 140 euro pp (ski’s/stokken) of 195 euro pp (ski’s/stokken & schoenen) voor 5 dagen
 • Vervoer skimateriaal bij Transavia: +35 euro
 • Optionele verzekering Allianz: zie rubriek voorwaarden