Hotel Castel ****

Shortski Ischgl - Promo

combinatievluchtTransavia uit RotterdamASL Fly Executive naar AntwerpenPromo
Programma

07u45 – Afspraak aan de General Aviation Terminal van Antwerpen luchthaven

07u50 – Vertrek per taxi naar Rotterdam luchthaven.

11u35 – Vertrek vlucht HV6923 naar Innsbruck

13u00 – Aankomst op Innsbruck luchthaven. Opname bagage en transfer per minibus naar Ischgl.

15u00 – Voorziene aankomst in het hotel. De skipassen liggen klaar aan de receptie van het hotel. Vrije namiddag.

Vrij verblijf in Ischgl.

10u30 – Uiterlijke check-out.

16u30 – Vertrek per minibus naar Innsbruck luchthaven.

18u40 – Aankomst in Innsbruck.

19u30 – Vertrek vlucht naar Antwerpen.

20u40 – Aankomst bij de General Aviation Terminal van Antwerpen luchthaven.

Accommodatie

Check-in
2022-01-11

Check-out
2022-01-15

St. Antoniusweg 18, 6561 Ischgl, Austria

Hotel Castel is een viersterren hotel net buiten het centrum van Ischgl, op 750 meter wandelen van de Pardatschgratbahn. U hoeft niet dagelijks met uw skimateriaal te naar en van de lift te wandelen. Per kamer krijgt u een locker in de Fimabahn om uw materiaal achter te laten na uw skidag.

De kamers in hotel Castel zijn ruim en sober ingericht in alpine stijl. De badkamer heeft een bad/douche combinatie en verder is er een apart toilet. ‘s Morgens wordt het ontbijt geserveerd tot 10u00. ‘s Avonds is het à la carte restaurant Castello geopend tot 21u30.

Op de benedenverdieping vindt u de spa met biosauna, Finse sauna, stoombad, relaxruimte, fitness en jacuzzi. De wellness is dagelijk geopend tussen 15u00 en 21u00 met uitzondering fitnes en jacuzzi die de hele dag open zijn.

Rating Booking.com 9,2/10 – Tripadvisor 4,5/5.

Praktische info

De skivluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Om er te raken volgt u de instructies zoals ze beschreven staan onder ‘Parking Antwerpen luchthaven’. Bij aankomst neemt een vertegenwoordiger van ASL Travel de bagage in ontvangst en checkt de persoonsgegevens van de reizigers.

Daarna kan u in de lounge genieten van een glas wijn, bier, water/frisdrank of koffie. Voor de ontvangst kan zowel het gelijkvloers of onze eigen E-lounge op de eerste verdieping gebruikt worden. Van zodra het tijd is om te boarden zal u in kleine groepjes via de security check naar het vliegtuig begeleid worden.

Vanaf winter 2021-22 bieden wij 2 opties om de wagen te parkeren.

Aan de General Aviation Terminal zijn een aantal openbare parkeerplaatsen die gratis kunnen worden gebruikt. Hiertegenover staat wel de verplichting om de sleutels van de wagen voor vertrek in te leveren bij de vertegenwoordiger van ASL. Indien nodig zal de wagen verplaatst worden naar de parking aan het ASL-gebouw. Bij uw terugkeer zal de wagen klaar staan aan de General Aviation Terminal. Deze plaatsen kunnen niet voorafgaand gereserveerd worden!

Indien de plaatsen ingenomen zijn, kan u gebruik maken van de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af aan de G.A.T. vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje. Kostprijs per dag: 14 euro.

Toegestane bagage: 1 check-in koffer van maximaal 23 kg + eigen skischoenen (maximaal 1 paar) + een persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. Wij vragen om indien mogelijk een reistas in plaats van een harde koffer te gebruiken. Het aantal ski’s dat vervoerd kan worden is beperkt tot 10 paar. Als u via ASL Travel een pakketreis reserveert, kunnen de ski’s gratis vervoerd worden. Indien u via de website van Fly Executive enkel de vlucht reserveert, is het meenemen van ski’s altijd betalend. Uitzondering : Voor de trip van 25-28/11 kunnen geen eigen ski’s meegenomen worden omdat de vlucht uitgevoerd wordt door de SAAB 340.

Mogen wij met aandrang vragen of zich aan deze voorschriften te houden. In het vliegtuig zijn er geen ‘overhead lockers’. De handbagage moet daarom onder de zetel passen. Indien u zich niet aan de voorschriften houdt, riskeert u dat niet alle bagage ingecheckt kan worden.

Belangrijk: lithium batterijen & powerbanks moeten steeds in de handbagage vervoerd worden. 

U dient in bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of internationaal paspoort. Bij aankomst in de lounge zal gevraagd worden om dit document te tonen. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben een Kids-ID nodig. Verblijfskaarten zijn geen geldig reisdocument. Niet EU-burgers nemen best voorafgaand contact met hun ambassade of consulaat om te checken aan welke voorwaarden zij moeten voloen.

Indien gewenst zorgt ASL Travel voor de huur van uw ski’s. De verhuurder laten wij afhangen van uw hotel. Gasten die in Arthotel Elizabeth of hotel Castel logeren, kunnen hun ski’s afhalen bij X-Rental, de skishop die verbonden is aan het Arthotel. Verblijft u in Schlosshotel Ischgl dan maken wij gebruik van de diensten van hun skishop.

ASL Travel zorgt voor de reservatie van het gewenste materiaal, de betaling gebeurt door u ter plaatse.

Wij voorzien voor iedereen – tenzij door u expliciet anders aangegeven – steeds een VIP skipas. Deze skipas geeft toegang dat alle liften in Ischgl en Samnaun. Vergeet niet de skipas voor vertrek terug in te wisselen in één van de automaten. Zo recupereert u de borg van 5 euro.

Indien gewenst voorzien wij tegen betaling van de meerprijs een Silvretta skipas. Deze geeft ook toegang tot de liften van Galtür, Kappl en See. Deze gebieden zijn met de skibus bereikbaar.

Wij voorzien bij elke groepsreis een begeleider van ASL Travel. Hij is uw aanspreekpunt ter plaatse indien er vragen zijn. Er zal begeleid skiën aangeboden worden voor de geïnteresseerden. Dit is geheel vrijblijvend. Verder reserveert onze begeleider ook tafels voor de lunch en après-ski.

Voor de individuele reizen is er geen echte begeleiding maar wel een reiscontact ter plaatse. Hij of zij is uw aanspreekpunt indien er onverhoopt problemen zouden zijn. Indien gewenst kunnen wij bekijken of de contactpersoon ook begeleid skiën kan aanbieden. Deze service is op aanvraag en betalend. Kostprijs: 200 euro voor 1 dag + de kost voor de lunch. Dit is een totale kost ongeacht het aantal skiërs.

Belangrijk: onze begeleiders geven wel skitips maar geen skiles!

De transfer tussen Innsbrück luchthaven en Ischgl duurt +/- 1u25. Bij de groepsreizen wordt een minibus voorzien terwijl wij bij de individuele reizen standaard een minivan voorzien. De ASL Travel contactpersoon/reisbegeleider maakt gebruik van dezelfde wagen voor de transfers van en naar Ischgl.

Voorwaarden

De annuleringskosten zijn variabel volgens het tijdstip van annulering. De juiste datum van de annulering wordt bepaald door de datum van ontvangst door de organisator. Alle bedragen zijn aangeduid per persoon.

 • Tot 93 dagen voor afreis: 25% van de totaalprijs
 • Van 92 tot 62 dagen voor afreis: 40% van de totaalprijs
 • Van 61 tot 32 dagen voor afreis: 65% van de totaalprijs
 • Van 31 tot 9 dagen voor afreis: 90% van de totaalprijs
 • Vanaf 8 dagen voor afreis: 100% van de totaalprijs

Naamswijzigingen zijn kosteloos mogelijk op de programma’s met eigen vliegtuig.

Bijgevoegd een overzicht van de optionele verzekeringen van Touring. Indien een polis inclusief annulering moet worden afgesloten dan moet dit gebeuren binnen de 2 weken na de reservatie. Bij boekingen binnen de maand voor vertrek moet dit onmiddellijk gebeuren. Voorvallen tussen boeking en afsluiten van de verzekering vallen onder de uitsluitingen!

Overzicht Reis

1195 €

vanaf prijs, per persoon
Dinsdag 11 tem zaterdag 15 januari 2022, 4 nachten
Heenreis met Transavia uit Rotterdam, terugvlucht met ASL Fly Executive naar Antwerpen. Tijdens de terugvlucht serveren wij een glas Moët & Chandon.

11/01  Rotterdam – Innsbrück  11u35-13u00  (Transavia HV6923)

15/01  Innsbrück – Antwerpen  19u15-20u25 (ASL Fly Executive)
Verblijf van 4 nachten in hotel Castel (4*) in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Check-in om 14u00, check-out uiterlijk om 10u30.Inclusief

 • Heenvlucht met Transavia uit Rotterdam
 • Terugvlucht met ASL Fly Executive naar Antwerpen
 • 20 kg check-in bagage
 • Gratis vervoer skimateriaal bij ASL Fly Executive
 • Transfers luchthaven Innsbruck-hotel Castel h/t
 • Taxi van Antwerpen naar Rotterdam
 • Verblijf in hotel Castel inclusief ontbijt
 • VIP skipas voor 4 dagen
 • ASL Travel contactpersoon ter plaatse


Exclusief

 • Supplement single kamer: +300 euro
 • Skihuur: 140 euro pp (ski’s/stokken) of 195 euro pp (ski’s/stokken & schoenen) voor 4 dagen
 • Vervoer skimateriaal bij Transavia: +35 euro
 • Optionele verzekering Touring: zie rubriek voorwaarden