Brigitte ****s

VIP shortski Ischgl

wellnessaan de pistebegeleide reis
Programma

16u00 – Afspraak aan de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Ontvangst met een drankje.

16u30 – Security check & start boarding.

17u00 – Vertrek vlucht JNL1000 vanaf de privéterminal.

18u10 – Aankomst op Innsbruck luchthaven & opname bagage.

18u30 – Vertrek naar Ischgl.

19u45 – Voorziene aankomst aan het hotel & check-in.

20u15 – Diner (indien bijgeboekt).

Vrij verblijf in Ischgl.

10u30 – Uiterlijke check-out.

16u50 – Vertrek per minibus naar Innsbruck.

18u10 – Aankomst bij Innsbruck luchthaven.

19u15 – Vertrek vlucht JNL2000 naar Antwerpen.

20u25 – Aankomst aan de General Aviation Terminal van Antwerpen luchthaven.

Accommodatie

Check-in
2023-01-25

Check-out
2023-01-28

Oberer Kirchenweg 3, 6561 Ischgl, Austria

Viersterrensuperior hotel Brigitte ligt op wandelafstand van het centrum en op 180 meter van de lift die u halverwege de dorpstunnel brengt. Met de loopband ben je zo aan de Fimbabahn. Skiën is perfect mogelijk tot aan het hotel via piste 1.

Onze habitués zullen zich hotel Brigitte zeker herinneren vermits het hotel onze partner was van 2008 tot 2014. Ondertussen werden er extra kamers bijgebouwd en kregen bar, restaurant en skiruim een grondige facelift.

Wij reserveren het hele seizoen 2 recent gerenoveerde superior view kamers van +/- 32 m² met zithoek, balkon, minibar, hardvloer en gratis wifi. In de pakketprijs is het ontbijt (7u30-10u30) inbegrepen. Voor een beperkt supplement van 25 euro per persoon per avond kan u het halfpension – viergangen keuzemenu met bijhorend salade- en kaasbuffet – bijboeken.

Na een dag op de latten is de spa de ideale locatie om te relaxen: binnenzwembad, Finse sauna, bio sauna, stoombad, infroroodcabine, ijsgrot en relaxruimte met waterbedden staan gratis ter beschikking. Schoonheidsbehandelingen en masages kunnen betalend worden gereserveerd.

Wij kijken alvast uit naar de hernieuwde samenwerking!

Rating Google 4,6/5 – Tripadvisor 4,5/5

Praktische info

Wat zijn de regels om dit land binnen te komen vanuit een EU-lidstaat of een met Schengen geassocieerd land?

De COVID-19-reisinvoerbeperkingen werden opgeheven in Oostenrijk. Reizigers hoeven geen bewijs te leveren van vaccinatie, herstel van COVID-19 of een negatief testresultaat, behalve wanneer ze landen of gebieden met een hoog epidemiologisch risico binnenkomen. Op dit moment staat er geen land of gebied op de lijst.

Alle coronamaatregelen zijn sinds 5 maart opgeschaft. Er wordt niet meer gevraagd naar de vaccinatiestatus. 

De skivluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Om er te raken volgt u de instructies zoals ze beschreven staan onder ‘Parking Antwerpen luchthaven’. Bij aankomst neemt een vertegenwoordiger van ASL Travel de bagage in ontvangst en checkt de persoonsgegevens van de reizigers.

Daarna kan u in de lounge genieten van een drankje. Voor de ontvangst kan zowel het gelijkvloers of onze eigen E-lounge op de eerste verdieping gebruikt worden. Van zodra het tijd is om te boarden zal u in kleine groepjes via de security check naar het vliegtuig begeleid worden.

Er is een gratis niet-afgesloten parking naast de General Aviation Terminal waarvan u gebruik kan maken. Verder is er de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af aan de General Aviation Terminal vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje (GAT). Kostprijs per dag: 15 euro.

Toegestane bagage: 1 check-in koffer van maximaal 23 kg + 1 skiset per persoon (ski’s & schoenen) en 1 persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. Wij vragen om indien mogelijk een reistas in plaats van een harde koffer te gebruiken.

Mogen wij met aandrang vragen of zich aan deze voorschriften te houden. In het vliegtuig zijn er geen ‘overhead lockers’. De handbagage moet daarom onder de zetel passen. Indien u zich niet aan de voorschriften houdt, riskeert u dat niet alle bagage ingecheckt kan worden.

Lithium batterijen & powerbanks moeten steeds in de handbagage vervoerd worden. 

U dient in bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of internationaal paspoort. Bij aankomst in de lounge zal gevraagd worden om dit document te tonen. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben een Kids-ID nodig. Verblijfskaarten zijn geen geldig reisdocument. Niet EU-burgers nemen best voorafgaand contact met hun ambassade of consulaat om te checken aan welke voorwaarden zij moeten voloen.

Indien gewenst zorgt ASL Travel voor de huur van uw ski’s. De verhuurder laten wij afhangen van uw hotel. Gasten die in Arthotel Elizabeth of hotel Castel logeren, kunnen hun ski’s afhalen bij X-Rental, de skishop die verbonden is aan het Arthotel. Verblijft u in Schlosshotel Ischgl dan maken wij gebruik van de diensten van hun skishop.

ASL Travel zorgt voor de reservatie van het gewenste materiaal, de betaling gebeurt door u ter plaatse.

Wij voorzien voor iedereen – tenzij door u expliciet anders aangegeven – steeds een VIP skipas. Deze skipas geeft toegang dat alle liften in Ischgl en Samnaun. Vergeet niet de skipas voor vertrek terug in te wisselen in één van de automaten. Zo recupereert u de borg van 5 euro.

Indien gewenst voorzien wij tegen betaling van de meerprijs een Silvretta skipas. Deze geeft ook toegang tot de liften van Galtür, Kappl en See. Deze gebieden zijn met de skibus bereikbaar.

ASL Travel voorziet steeds een begeleider ter plaatse. Hij biedt begeleid skiën aan in samenspraak met de deelnemers. Verder zorgt hij ook voor de reservaties van tafels voor lunch en après-ski indien gewenst.

Belangrijk: onze begeleiders geven wel skitips maar geen skiles!

De transfer tussen Innsbruck luchthaven en Ischgl duurt +/- 1u15. Bij de groepsreizen wordt een (mini)bus voorzien. Bij de individuele reizen is dit een minivan. De ASL Travel reisbegeleider maakt gebruik van hetzelfde transport voor de transfers van en naar Ischgl.

Voorwaarden

De annuleringskosten zijn variabel volgens het tijdstip van annulering. De juiste datum van de annulering wordt bepaald door de datum van ontvangst door de organisator. Alle bedragen zijn aangeduid per persoon.

 • Tot 93 dagen voor afreis: 25% van de totaalprijs
 • Van 92 tot 62 dagen voor afreis: 40% van de totaalprijs
 • Van 61 tot 32 dagen voor afreis: 65% van de totaalprijs
 • Van 31 tot 9 dagen voor afreis: 90% van de totaalprijs
 • Vanaf 8 dagen voor afreis: 100% van de totaalprijs

Naamswijzigingen zijn kosteloos mogelijk op de programma’s met eigen vliegtuig.

Verzekeringen zijn niet inbegrepen in de pakketprijs. Via Allianz bieden wij een all-in verzekering aan voor bijstand, repatriëring en annulatie. Deze verzekering kost 7,9% op de reissom. Je kan ook kiezen om alleen een annulatieverzekering te nemen. Kost: 6,5% op de reissom.

Overzicht Reis

1875 €

vanaf prijs, per persoon
Woensdag 25 januari tem zaterdag 28 januari 2023, 3 nachten
U vliegt met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group. Het toestel heeft 30 corporate zetels met 92 cm beenruimte ipv de klassieke 78 cm. Door de configuratie – 10 rijen met 1 plaats links en 2 plaatsen rechts – garanderen wij dat u steeds alleen of langs iemand uit uw gezelschap zit. Tijdens de vlucht serveren wij een snack en drankjes waaronder een glas Moët & Chandon.

25/01  Antwerpen – Innsbruck  17u00-18u10  JNL1000

28/01  Innsbruck – Antwerpen  19u15-20u25  JNL2000  
Verblijf van 3 nachten in hotel Brigitte (4*s) in een tweepersoons superior view kamer inclusief ontbijt.

Check-in bij aankomst, check-out uiterlijk om 10u30.Inclusief

 • Vlucht met de Embraer ERJ-135 inclusief snack en drankje
 • 23 kg check-in bagage
 • Gratis vervoer skimateriaal (maximaal 1 paar per persoon)
 • Transfer luchthaven-hotel h/t
 • Verblijf in hotel Brigitte (4*s) in een tweepersoons superior view kamer met ontbijt
 • VIP skipas voor 3 dagen
 • Reiscontact ter plaatse


Exclusief

 • Supplement half pension: +75 euro pp
 • Supplement single gebruik van de kamer: +615 euro
 • Skihuur: 95 euro pp (ski’s/stokken) of 120 euro pp (ski’s/stokken & schoenen) voor 3 dagen
 • Optionele verzekering Allianz: zie rubriek voorwaarden