Hotel Arlberg *****s

VIP shortski Lech

luxeski in ski outgastronomiewellnesstraditie
Programma

16u00 – Afspraak aan de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Ontvangst met een drankje.

16u30 – Security check & start boarding

17u00 – Vertrek vlucht PH-DWS vanaf de privéterminal.

18u10 – Aankomst op Innsbrück luchthaven. Opname bagage en transfer per taxi naar Lech.

20u00 – Voorziene aankomst in het hotel.

Vrij verblijf in Lech.

10u30 – Uiterlijke check-out.

16u45 – Vertrek per taxi naar Innsbrück luchthaven.

18u10 – Aankomst in Innsbrück.

19u15 – Vertrek vlucht PH-DWS naar Antwerpen.

20u25 – Aankomst bij de General Aviation Terminal van Antwerpen luchthaven.

Accommodatie

Check-in
2022-02-09

Check-out
2022-02-12

Tannberg 187, 6764 Lech, Austria

Traditionele luxe lijkt ons het best passen om vijfsterrensuperior hotel Arlberg in Lech te omschrijven. Geen fancy design maar wel een individuele en traditionele inrichting van de kamers gebruik makend van uitsluitende luxueuze materialen. Wij voorzien in de prijssetting een deluxe kamer met een badkamer met bad, douche en een apart toilet.

Het hotel is perfect gelegen in het centrum van Lech tegenover de Rüfikopf en naast de Schlegelkopf kabelbaan. Beter gaat u niet vinden. Na een dag intensief skiën is de spa de perfecte plaats op te ontspannen. Dit kan in een van de sauna’s of stoombad maar misschien verkiest u wel hydrotherapie, een massage of een plons in het verwarmde buitenzwembad met zicht op de bergtoppen.

Verkiest u ‘s avonds om in het hotel te eten dan heeft u keuze uit 3 restaurants: La Fenice, Die Stube of The Restaurant waar ook het avondeten in de half pension formule wordt geserveerd.

Rating Booking.com 9,5/10 – Tripadvisor 5/5.

Praktische info

De skivluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Om er te raken volgt u de instructies zoals ze beschreven staan onder ‘Parking Antwerpen luchthaven’. Bij aankomst neemt een vertegenwoordiger van ASL Travel de bagage in ontvangst en checkt de persoonsgegevens van de reizigers.

Daarna kan u in de lounge genieten van een glas wijn, bier, water/frisdrank of koffie. Voor de ontvangst kan zowel het gelijkvloers of onze eigen E-lounge op de eerste verdieping gebruikt worden. Van zodra het tijd is om te boarden zal u in kleine groepjes via de security check naar het vliegtuig begeleid worden.

Vanaf winter 2021-22 bieden wij 2 opties om de wagen te parkeren.

Aan de General Aviation Terminal zijn een aantal openbare parkeerplaatsen die gratis kunnen worden gebruikt. Hiertegenover staat wel de verplichting om de sleutels van de wagen voor vertrek in te leveren bij de vertegenwoordiger van ASL. Indien nodig zal de wagen verplaatst worden naar de parking aan het ASL-gebouw. Bij uw terugkeer zal de wagen klaar staan aan de General Aviation Terminal. Deze plaatsen kunnen niet voorafgaand gereserveerd worden!

Indien de plaatsen ingenomen zijn, kan u gebruik maken van de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af aan de G.A.T. vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje. Kostprijs per dag: 14 euro.

Toegestane bagage: 1 check-in koffer van maximaal 23 kg + eigen skischoenen (maximaal 1 paar) + een persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. Wij vragen om indien mogelijk een reistas in plaats van een harde koffer te gebruiken. Het aantal ski’s dat vervoerd kan worden is beperkt tot 10 paar. Als u via ASL Travel een pakketreis reserveert, kunnen de ski’s gratis vervoerd worden. Indien u via de website van Fly Executive enkel de vlucht reserveert, is het meenemen van ski’s altijd betalend.

Mogen wij met aandrang vragen of zich aan deze voorschriften te houden. In het vliegtuig zijn er geen ‘overhead lockers’. De handbagage moet daarom onder de zetel passen. Indien u zich niet aan de voorschriften houdt, riskeert u dat niet alle bagage ingecheckt kan worden.

Belangrijk: lithium batterijen & powerbanks moeten steeds in de handbagage vervoerd worden. 

U dient in bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of internationaal paspoort. Bij aankomst in de lounge zal gevraagd worden om dit document te tonen. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben een Kids-ID nodig. Verblijfskaarten zijn geen geldig reisdocument. Niet EU-burgers nemen best voorafgaand contact met hun ambassade of consulaat om te checken aan welke voorwaarden zij moeten voloen.

Indien gewenst zorgt ASL Travel voor de huur van uw ski’s. Wij reserveren de ski’s, de betaling doet u ter plaatse.

In de basisprijs zit geen skipas. Indien gewenst reserveren wij deze voor u of regelt dit rechtstreeks met het hotel.

Voor de individuele reizen is er geen begeleiding ter plaatse. ASL Travel voorziet wel een contactpersoon die u zal bijstaan bij aankomst en vertrek, zowel in Antwerpen als in Innsbrück.

De transfers zijn op individuele basis en steeds per taxi. Indien op dezelfde data meerdere boekingen voor hetzelfde gebied zijn, zullen wij vragen of de transfer gedeeld kan worden. Hiertegenover staat dan ook een korting op de transfer.

Voorwaarden

De annuleringskosten zijn variabel volgens het tijdstip van annulering. De juiste datum van de annulering wordt bepaald door de datum van ontvangst door de organisator. Alle bedragen zijn aangeduid per persoon.

 • Tot 93 dagen voor afreis: 25% van de totaalprijs
 • Van 92 tot 62 dagen voor afreis: 40% van de totaalprijs
 • Van 61 tot 32 dagen voor afreis: 65% van de totaalprijs
 • Van 31 tot 9 dagen voor afreis: 90% van de totaalprijs
 • Vanaf 8 dagen voor afreis: 100% van de totaalprijs

Naamswijzigingen zijn kosteloos mogelijk op de programma’s met eigen vliegtuig.

Bijgevoegd een overzicht van de optionele verzekeringen van Touring. Indien een polis inclusief annulering moet worden afgesloten dan moet dit gebeuren binnen de 2 weken na de reservatie. Bij boekingen binnen de maand voor vertrek moet dit onmiddellijk gebeuren. Voorvallen tussen boeking en afsluiten van de verzekering vallen onder de uitsluitingen!

Overzicht Reis

2495 €

vanaf prijs, per persoon
Woensdag 9 tem zaterdag 12 februari, 3 nachten
U vliegt met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group. Het toestel heeft 30 corporate zetels met 92 cm beenruimte ipv de klassieke 78 cm. Door de configuratie – 10 rijen met 1 plaats links en 2 plaatsen rechts – garanderen wij dat u steeds alleen of langs iemand uit uw gezelschap zit. Tijdens de vlucht serveren wij een snack en drankjes waaronder een glas Moët & Chandon.

09/02  Antwerpen – Innsbrück  17u00-18u10  

12/02  Innsbrück – Antwerpen  19u15-20u25  
Verblijf van 3 nachten in hotel Arlberg Lech (5*s) in een tweepersoons deluxe kamer inclusief ontbijt.

Check-in bij aankomst, check-out uiterlijk om 10u30.Inclusief

 • Vlucht met de Embraer ERJ-135 inclusief snack en drankje
 • 23 kg check-in bagage
 • Gratis vervoer skischoenen
 • Gratis vervoer van eigen ski’s voor de vroege boekers*
 • Transfers luchthaven-hotel h/t
 • Verblijf in het hotel volgens omschrijving
 • Assistentie op de luchthaven via het ASL Travel reiscontact

* Het vervoer van eigen ski’s is beperkt tot 10 paar ski’s per vlucht. Boekingen voor de ski’s gebeuren volgens principe ‘first come first serve’.Exclusief

 • Supplement half pension: +225 euro pp
 • Supplement single gebruik van de kamer: op aanvraag
 • Skihuur: 95 euro pp (ski’s/stokken) of 115 euro pp (ski’s/stokken & schoenen) voor 3 dagen
 • Optionele verzekering Touring: zie rubriek voorwaarden

Boek Nu