"

High Level Travel Services

Of wij nu een vliegtuigticket boeken, uw gepersonaliseerde trip naar Lapland uitwerken, een bedrijfsincentive of voetbalreis voor een van onze partners organiseren; wij proberen dit steeds met de grootste zorg en aandacht voor detail te doen.

In samenwerking met ASL Group organiseren wij in 2021 al de veertiende editie van onze ‘Private Jet Shortski’ waarbij u op de snelste en meest comfortable manier naar Ischgl reist. U merkt dat wij geen klassiek reisagentschap zijn maar dat wij ons voornamelijk richten tot de bedrijfswereld en particuliere klanten die op zoek zijn naar exclusieve programma’s.

FLY EXECUTIVE SKI

Ons ski-aanbod wordt vanaf winter 2021-22 serieus uitgebreid met een aantal nieuwe bestemmingen. Naar hotels worden geen compromissen gesloten. Enkel de beste worden in ons programma opgenomen.

In 3 uur van Antwerpen tot de welkomstdrink in uw hotel. Beter vindt u niet! Check alvast ons compleet aanbod.

View more

ASL Fly Executive

ASL Fly Executive is het nieuwe vliegconcept van ASL Group. Eind april wordt het nieuwe aanbod gecommuniceerd. Ondertussen werken wij aan een update van de website.

Stay tuned!

View more

Sports Travel

Meer dan 50 organisaties in de UEFA Europa & Champions League als reispartner van KRC Genk, Zulte Waregem, Club Brugge en Sporting Charleroi.

View more

GROEPSREIS FINS-LAPLAND 20-23/1/2022

Luxe 4-daagse groepsreis in Fins-Lapland. Verblijf in het 4* superior hotel Arctic Light. Volle dagen inclusief alle typische Lapse activiteiten zoals sneeuwscootertochten, huskysafari, ijsvissen, bezoek aan de rendierboerderij en het ijshotel, wedstrijdje ijskarten, ... en dit alles in een magisch winter wonderland.

Klik voor meer info.

View more

LAPLAND REGIO ROVANIEMI & RUKA

Je hebt Lapland en je hebt 'Lapland Lapland'. De regio die zich uitstrekt over 4 landen is in de winter van een ongekende natuurpracht. De manier waarop je dit adembenemend winter wonderland ontdekt, maakt een groot verschil. Om die reden werken wij in Fins-Lapland exclusief samen met een klein maar zeer dynamisch en flexibel agentschap. Geen activiteiten in grote groepen voor onze gasten maar afhankelijk van de gekozen formule in kleine groepjes of op private basis. Op deze manier garanderen wij u een onvergetelijke ervaring. Voor winter 2021-22 hebben wij zowel in Rovaniemi als in Ruka allotments op vluchten en accommodatie zodat deze reizen onmiddellijk boekbaar zijn.

Klik hier voor meer info.

View more

Incentives

Contacteer ons voor een offerte voor uw klanten- of bedrijfsincentive. Dit kan gaan van een daguitstap naar de Champagnestreek, een culinaire trip naar Baskenland tot een meerdaagse reis naar New York. In functie van uw budget en wensen werken wij een gepersonaliseerd voorstel uit.
#CustomMade

View more

Chocolate Meets Beer

Of kortweg CMB is onze DMC (Destination Management Company) die wij inschakelen voor het onthaal van buitenlandse gasten in België of voor de organisatie van teambuidings in eigen land voor Belgische firma's.

View more

Travel quotes

“So much of who we are is where we have been”

William Langewiesche