Business

BUSINESS TRAVEL & PRIVATE FLIGHTS

In de zakenwereld geldt het principe ‘time is money’ als nooit tevoren. Wij maken er dan ook een punt van om onze klanten de beste service te bieden op een persoonlijke manier. ASL Travel zorgt voor de dienstverlening die u bij de voorbereiding of tijdens uw zakenreis nodig heeft. Vliegtuigtickets, huurwagens, transfers, hotelaccommodatie, vergaderzalen, een privé chauffeur, … naar welke grootstad of uithoek van de wereld u ook moet, wij regelen voor u de kleinste details!

Werken met een goed reisbureau biedt enkel voordelen. U verliest geen kostbare tijd met het zoeken naar de beste tarieven, routes en tijden. In geval van last minute veranderingen kan u altijd terugvallen op uw reisagent, lang nadat de callcenters van de luchtvaartmaatschappijen gesloten zijn.

Voor een prijsaanvraag voor uw privévlucht kan u terecht bij de collega’s van ASL Group (T. +32 11 295016 – E. sales@aslgroup.eu – W. www.aslgroup.eu). De huidige vloot bestaat uit 35 vliegtuigen met een capaciteit van 4 tot 42 plaatsen.