Shortski's 2016 boekbaar

Shortski's 2016 boekbaar

Welkom op de nieuwe website van ASL Travel!

Zoals u zal merken staan alle shortski’s naar Ischgl, St Anton en St Moritz voor 2016 online. Tot en met 21 juni hebben groepen voorrang om een skitrip exclusief (8 personen) te boeken. Vanaf 22/6 komen alle trips open voor individuele verkoop. Onze vaste skiklanten die op individuele basis wensen te boeken, kunnen in deze periode wel al één of meerdere voorkeuren doorgeven zodat wij dit dadelijk kunnen reserveren van zodra de open verkoop start.

De promo trips - combinatie privévlucht ASL en lijnvlucht Transavia - kunnen ook al gereserveerd worden; eerst op exclusieve basis en vanaf 22/6 voor individuele boekingen. In deze formule werken wij samen met hotels Trofana Alpin (4*) en Castel (4*).

De groepsreis naar Lapland (28-31/1/2016) is vanaf nu al boekbaar. Het programma is zeer gevarieerd: anderhalve dag per sneeuwscooter, initiatie ijsvissen, bezoek aan de rendierboerderij inclusief kort ritje, huskysafari van 4,5 uur, wedstrijd ijskarten en net voor terugkeer een snel bezoek aan de Kerstman. Tijdens deze reis verblijven wij in het splinternieuwe en luxueuze Arctic Light hotel.

Het online offerteprogramma voor Lapland werd aangepast en is terug up-to-date. Verder voorzien wij nog een begeleide sneeuwscootersafari naar Zweden. Met een groep van maximaal 9 avonturiers maken wij een tocht van ruim 800 km op 3 dagen gevolgd door een feestnacht in Levi. De juiste datum wordt nog deze maand bekend gemaakt.

Aarzel niet ons te contacteren indien u vragen heeft!