Sneeuwscootersafari

Een sneeuwscooter is het middel bij uitstek om u door de Lapse natuur te verplaatsen. Onze lokale agent biedt enkel nieuwe en niet in snelheid begrensde sneeuwscooters aan. Snelheden tot 150 km/uur zijn mogelijk daar waar het terrein dit toelaat. Bent u geen snelheidsduivel. Met de eco-stand kun je het acceleratie en snelheid beperken zodat u ook kan genieten van uw sneeuwscootersafari.

De tocht per sneeuwscooter kan perfect onderbroken worden voor typische Lapse activiteiten als ijsvissen, ijskarten, een bezoek aan de rendierboerderij of de Kerstman in Santa Claus Village (Rovaniemi). Een andere leuke stop is een bezoek aan een huskyboerderij. Een huskytocht of huskysafari van 30 minuten tot 2 uur kunnen zo perfect ingebouwd worden. Of wat denk je van een nachtsafari op zoek naar het noorderlicht?

Stel je reis samen

Dit online offerteprogramma stelt u in staat om snel en eenvoudig uw trip naar Lapland samen te stellen waarbij U de keuze heeft uit de regio’s Rovaniemi en Levi in Finland.

Naar activiteiten kan u kiezen uit 2 formules die combineerbaar zijn.

Er is de privé formule waar alle excursies per sneeuwscooter met privé gids worden uitgevoerd. U bepaalt in samenspraak met de gids de snelheid van het rijden, de timing en invulling van de dag. Flexibiliteit troef! Ook mogelijke extra activiteiten als ijskarten, ijsvissen, bezoek aan de rendierboerderij en Santa Claus Village kunnen op privé basis geregeld worden.

Nieuw is de groepsformule waar u aansluit bij een internationale groep. Alle excursies gaan door op vaste tijdstippen en zijn steeds gegarandeerd. Op de samenstelling van de groep hebben wij geen zicht. Het stelt u in staat dezelfde activiteiten te ondernemen aan een goedkopere prijs.

De sneeuwscooters zijn in beide gevallen nieuwe en krachtige machines die niet begrensd zijn. Snelle dames en heren raden wij wel de privé formule aan! Iedereen krijgt een thermisch pak zodat u de soms lage temperaturen goed kunt trotseren. 

Vindt u toch uw goesting niet? Stuur ons een mailtje en wij werken een aangepast programma uit!

Stel je eigen reis samen