Ijsvissen

IJsvissen is voor veel Finnen de perfecte weekendactiviteit. Een goed plekje, stilte en geduld zijn de belangrijkste elementen die het succes zullen bepalen.

Wij bieden onze gasten een initiatie ijsvissen aan. Uw moet zelf uw ijsgat prepareren en krijgt een vislijntje – pillki in het fins – waarmee u aan de slag kan. Deze activiteit kan als stop tijdens een tocht per sneeuwscooter of als losse activiteit.

Stel je reis samen

Dit online offerteprogramma stelt u in staat om snel en eenvoudig uw trip naar Lapland samen te stellen waarbij U de keuze heeft uit de regio’s Rovaniemi en Levi in Finland.

Naar activiteiten kan u kiezen uit 2 formules die combineerbaar zijn.

Er is de privé formule waar alle excursies per sneeuwscooter met privé gids worden uitgevoerd. U bepaalt in samenspraak met de gids de snelheid van het rijden, de timing en invulling van de dag. Flexibiliteit troef! Ook mogelijke extra activiteiten als ijskarten, ijsvissen, bezoek aan de rendierboerderij en Santa Claus Village kunnen op privé basis geregeld worden.

Nieuw is de groepsformule waar u aansluit bij een internationale groep. Alle excursies gaan door op vaste tijdstippen en zijn steeds gegarandeerd. Op de samenstelling van de groep hebben wij geen zicht. Het stelt u in staat dezelfde activiteiten te ondernemen aan een goedkopere prijs.

De sneeuwscooters zijn in beide gevallen nieuwe en krachtige machines die niet begrensd zijn. Snelle dames en heren raden wij wel de privé formule aan! Iedereen krijgt een thermisch pak zodat u de soms lage temperaturen goed kunt trotseren. 

Vindt u toch uw goesting niet? Stuur ons een mailtje en wij werken een aangepast programma uit!

Stel je eigen reis samen