Huskysafari

Voor veel mensen is de husky safari een van de hoogtepunten van hun reis naar Lapland. De huskysafari kan in verschillende vormen: van een lus van 1 kilometer tot meerdaagse tochten. Wij raden sowieso aan om minimum 30 minuten te voorzien. De uitstappen van 30 minuten tot 2 uur kunnen perfect gecombineerd worden in een sneeuwscootersafari van 8 uur.

Dit laat ook nog ruimte voor extra activiteiten als ijsvissen, ijskarten of een bezoek aan een rendierboerderij. Langere husky safari’s van 4 tot 6 uur boekt u best als volwaardige activiteit. U heeft steeds de keuze om alleen te rijden of een huskyslee te delen. In dat laatste geval kan er regelmatig van plaats gewisseld worden.

Stel je reis samen

Dit online offerteprogramma stelt u in staat om snel en eenvoudig uw trip naar Lapland samen te stellen waarbij U de keuze heeft uit de regio’s Rovaniemi en Levi in Finland.

Naar activiteiten kan u kiezen uit 2 formules die combineerbaar zijn.

Er is de privé formule waar alle excursies per sneeuwscooter met privé gids worden uitgevoerd. U bepaalt in samenspraak met de gids de snelheid van het rijden, de timing en invulling van de dag. Flexibiliteit troef! Ook mogelijke extra activiteiten als ijskarten, ijsvissen, bezoek aan de rendierboerderij en Santa Claus Village kunnen op privé basis geregeld worden.

Nieuw is de groepsformule waar u aansluit bij een internationale groep. Alle excursies gaan door op vaste tijdstippen en zijn steeds gegarandeerd. Op de samenstelling van de groep hebben wij geen zicht. Het stelt u in staat dezelfde activiteiten te ondernemen aan een goedkopere prijs.

De sneeuwscooters zijn in beide gevallen nieuwe en krachtige machines die niet begrensd zijn. Snelle dames en heren raden wij wel de privé formule aan! Iedereen krijgt een thermisch pak zodat u de soms lage temperaturen goed kunt trotseren. 

Vindt u toch uw goesting niet? Stuur ons een mailtje en wij werken een aangepast programma uit!

Stel je eigen reis samen