Business Travel

In de zakenwereld geldt het principe ‘time is money’ als nooit tevoren. Wij maken er dan ook een punt van om onze klanten de beste service te bieden op een persoonlijke manier.

ASL Travel zorgt voor de dienstverlening die u bij de voorbereiding of tijdens uw zakenreis nodig heeft. Vliegtuigtickets, huurwagens, transfers, hotelaccommodatie, vergaderzalen, een privé chauffeur, ... naar welke grootstad of uithoek van de wereld u ook moet, wij regelen voor u de kleinste details!

Werken met een goed reisbureau biedt enkel voordelen. U verliest geen kostbare tijd met het zoeken naar de beste tarieven, routes en tijden. In geval van last minute veranderingen kan u altijd terugvallen op uw reisagent, lang nadat de callcenters van de luchtvaartmaatschappijen gesloten zijn.

Met onze A-licentie (A6253), toegekend door Toerisme Vlaanderen en met onze IATA licentie (08211475), toegekend door de International Air Transport Association, beschikken wij als reisagent over alle troeven wat betreft reisbemiddeling en reisorganisatie. Via de Europese Verzekeringsmaatschappij NV zijn wij verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid (BAB), burgerlijke aansprakelijkheid uitbating (BAX), financieel onvermogen reisbemiddeling en financieel onvermogen reisorganisatie. Sinds 15/01/2007 is ASL Travel aangesloten bij de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus (VVR).

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek waarin wij onze werking kunnen toelichten.