ASL Travel

ASL Travel is een onafhankelijk reisagentschap dat zich toelegt op zakenreizen & incentives. Hiernaast zijn wij de reispartner van voetbalclubs KRC GenkZulte Waregem, Charleroi en sinds juli 2017 Club Brugge. Bent u op zoek naar een onvergetelijke reis naar Lapland? Bij ons bent u aan het juiste adres!

ASL

Sinds de start in 2006 werken wij nauw samen met moederbedrijf ASL, een private luchtvaartmaatschappij met vestigingen in Antwerpen, Brussel, Kortrijk, Eindhoven en Amsterdam. Met de King Air 350 uit de vloot van ASL organiseren wij luxueuze shortski’s naar Ischgl en Sankt Moritz.

Elite group

ASL Travel maakt deel uit van de Elite Group. Deze holding groepeert naast ons reisagentschap en privé luchtvaartmaatschappij ASL ook de firma’s Gustus Food, domein De Barrier in Houthalen, evenementenkantoor Allways Events en Total-E, een all-in-one leverancier van diensten en materialen.

Onze reizen

U merkt dat wij geen klassiek reisbureau zijn maar ons voluit richten tot de bedrijfswereld en particuliere klanten die op zoek zijn naar exclusieve producten aan een betaalbare prijs.

Private Jet Shortski

Exclusieve shortski met privévliegtuig (King Air 350) vanuit Antwerpen naar Ischgl & St Moritz. Check onze promo's waar wij onze privévlucht combineren met een lijnvlucht (Transavia).

Lapland

Groepsreizen: Rovaniemi (Finland) - Avontuurlijke rondreis door Zweden. Of kiest u voor een individueel programma op maat? Al onze reizen zijn steeds met privégids.

Incentive & Group Travel

Contacteer ons voor uw groepsreis of incentive. In functie van uw wensen en budget werken wij een programma op maat uit.

Business Travel

Vliegtuigtickets - hotels - huurwagens - transfers - meetings - private jet service (ASL).

Sports Travel

Reispartner KRC Genk (sinds 2006), Zulte Waregem (sinds 2014), Sporting Charleroi (2015) en Club Brugge (vanaf juli 2017).

We Fly. You are the captain.

ASL/JNL is een private luchtvaartmaatschappij met vestigingen in BE en NL. De vloot bestaat uit ruim 30 vliegtuigen met een capaciteit van 4 tot 12 plaatsen. Najaar 2017 verwachten wij een nieuwe Embraer, een snelle jet met 30 plaatsen; het ideale toestel voor uw VIP incentive!