WIN EEN SHORTSKI MET (PRIVE)VLIEGTUIG NAAR ISCHGL View photo report

WIN EEN SHORTSKI MET (PRIVE)VLIEGTUIG NAAR ISCHGL

Afgelopen zomer ondertekenden ASL Travel en Club Brugge een partnership waardoor ASL Travel de komende jaren de nieuwe reispartner van Club zal zijn. Ondanks de vroege Europese uitschakeling kijken wij toch met tevredenheid terug op deze eerste samenwerking. Het was voor ons op alle niveaus aangenaam en professioneel samenwerken met Club en haar medewerkers.

Naast de tak Sports Travel – ASL Travel is naast Club Brugge ook de vaste reispartner van voetbalclubs Zulte Waregem en KRC Genk – zijn wij ook gespecialiseerd in incentives, avontuurlijke reizen naar Fins Lapland en shortski trips met privévliegtuig.

Om dit nieuwe partnership en ons product ‘Private Jet Shortski’ in de verf te zetten lanceren wij voor de thuiswedstrijd tegen Royal Antwerp FC (22/10 om 14:30) een actie waarbij wij 2 plaatsen weggeven op onze laatste promo shortski naar Ischgl. Klik op onderstaande afbeelding voor alle details van de reis en voorwaarden voor deelname.

UW DEELNAME

Deelnemen is zeer éénvoudig: voor de wedstrijd en tijdens de rust zullen wij met hulp van enkele hostessen in alle business ruimtes rondkomen om jullie businesskaartjes te verzamelen. Het heeft geen zin om meerdere kaartjes mee te nemen omdat slechts 1 deelname per persoon toegestaan is. Uit alle unieke deelnemers wordt 1 winnaar geloot. Vergeet jullie visitekaartje niet mee te nemen!

UW PRIJS

Op 9 januari start de 11de editie van onze ‘Private Jet Shortski’, de meest exclusieve shortski op de Belgische reismarkt. Net zoals de 3 voorgaande edities worden de vluchten uitgevoerd door de King Air 350 uit de vloot van ASL. Dit luxueuze toestel biedt plaats aan 8 passagiers.

Komende winter zullen 15 VIP en 4 promo trips georganiseerd worden. Bij de promo trips wordt de privévlucht van ASL gecombineerd met de lijnvlucht van Transavia. Op de laatste promotiereis geven wij 2 plaatsen weg.

Inbegrepen:

  • Vlucht Antwerpen – Innsbruck op 27/3 (privévlucht ASL)
  • Vlucht Innsbruck – Eindhoven op 31/3 (lijnvlucht Transavia)
  • Transfer Eindhoven – Antwerpen op 31/3
  • Transfers Innsbruck – Ischgl – Innsbruck
  • 4 nachten in hotel Castel (4*) in kamer en ontbijt
  • 4-daagse VIP skipas
  • Vervoer bagage en skimateriaal op de vluchten

 Niet inbegrepen:

  • Supplement single: 200 euro per kamer
  • Huur skimateriaal: 110 euro (enkel ski’s) of 150 euro (ski’s en schoenen)
  • Maaltijden

Meer info: http://www.asl-travel.be/nl/shortski/ischgl/hotel-castel/45/1