Shortski's 2016 boekbaar

Shortski's 2016 boekbaar

Welkom op de nieuwe website van ASL Travel! Wij hopen dat u op deze website alle informatie duidelijker en eenvoudiger kan terugvinden.

Zoals u zal merken staan alle shortski’s voor 2016 online. Tot en met 21 juni hebben groepen voorrang om een skitrip exclusief te boeken. Exclusief betekent een bezetting van 8 personen. Vanaf 22/6 komen alle trips open voor individuele verkoop. Onze vaste skiklanten die op individuele basis wensen te boeken, kunnen in deze periode wel al één of meerdere voorkeuren doorgeven zodat wij dit dadelijk kunnen reserveren van zodra de open verkoop start.

De promo trips waarbij wij de onze privévlucht combineren met de lijnvlucht van Transavia zijn vanaf nu ook al boekbaar. In deze formule werken wij samen met hotel Trofana Alpin (4*) en hotel Castel (4*).

De groepsreis naar Lapland (28-31/1/2016) is vanaf nu al boekbaar. Het programma is zeer gevarieerd: anderhalve dag per sneeuwscooter, initiatie ijsvissen, bezoek aan de rendierboerderij inclusief kort ritje, huskysafari van 4,5 uur, wedstrijd ijskarten en net voor terugkeer een snel bezoek aan de Kerstman. Tijdens deze reis verblijven wij in het splinternieuwe en luxueuze Arctic Light hotel.

Het online offerteprogramma voor Lapland wordt deze maand aangepast met de nieuwe prijzen zodat dit vanaf juni terug up-to-date is. Verder voorzien wij nog een begeleide sneeuwscootersafari naar Zweden. Met een groep van maximaal 9 avonturiers maken wij tocht van ruim 800 km op 3 dagen gevolgd door een feestnacht in Levi. De juiste datum wordt nog deze maand bekend gemaakt.

Aarzel niet ons te contacteren indien u vragen heeft bij deze nieuwsbrief.